Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Празнична света литургия беше отслужена в манастир "Св. Илия" в село Чинтулово

20 юли 2016 13:05,
Излъчване: Община Сливен преди 7 години, брой четения: 824
Празнична света литургия беше отслужена в манастир "Свети Илия" в село Чинтулово

Празнична света литургия беше отслужена в манастир "Свети Илия" в сливенското село Чинтулово, който има храмов празник на Илинден. На нея присъстваха заместник-кметът по финансите Румен Иванов, кметът на село Чинтулово Иван Щилиянов, общински съветници и граждани. Литургията беше отслужена от Негово Високопреосвещенство Сливенския митрополит Иоаникий.

Село Чинтулово отбелязва своя празник на 20 юли. Празничните прояви започнаха във вечерта на 19 юли с общоселско хоро и музикална програма.

"Имам удоволствието да поднеса моите и на общинската администрация поздравления и най-искрени пожелания по повод традиционния събор на село Чинтулово, община Сливен. Вярвам, че като дългогодишен кмет, Вие се стараете да запазите и обогатите традициите на селото. Убеден съм, че полагате усилия за постигане на общата ни цел – благополучието и развитието на Сливенския край", пише в поздравителния адрес на кмета на община Сливен Стефан Радев до кмета на Чинтулово Иван Щилиянов. В него той пожелава провеждането на събора да достави радост и удовлетворение на жителите и гостите на Чинтулово. "Запазете своята всеотдайност, отговорност и любов към всичко българско и родно. Бъдете здрави, все така трудолюбиви и упорити за успешното реализиране на поставените цели. И нека Свети Илия да Ви закриля!", завършва кметът.

20.07.2016г.

Снимки

Празнична света литургия беше отслужена в манастир "Свети Илия" в село ЧинтуловоПразнична света литургия беше отслужена в манастир "Свети Илия" в село ЧинтуловоПразнична света литургия беше отслужена в манастир "Свети Илия" в село Чинтулово