Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Кметът Стефан Радев поздрави жителите на Младово с храмовия празник на църква "Успение Богородично"

15 август 2016 12:13,
Излъчване: Община Сливен преди 8 години, брой четения: 703
Храм "Успение Богородично"

С празнична света литургия беше отбелязан храмовият празник на църквата "Успение Богородично" в сливенското село Младово. Десетки жители и гости присъстваха на богослужението, което беше водено от отец Стилиян.

Кметът Стефан Радев поздрави всички присъстващи и отбеляза, че днес е един от най-големите празници, честван еднакво от всички християни – православни и католици. "За мен е особена чест да бъда с Вас на специалния за Младово ден, когато почитаме Божията майка, молим се за здраве и търсим закрилата й за своите проблеми. Поздравявам жителите на община Сливен и всички именници днес! Нека покровителката на семейното огнище и майчинството, чието име носи църквата в село Младово, ви донесе здраве и плодородие!, каза в приветствието си Стефан Радев.

Кметът на Младово Димка Славова също поздрави жителите на селото. На събитието присъстваха още заместник-председателят на Общински съвет - Сливен Деан Дечев, общински съветници и кметове на населени места от общината.

15.08.2016 г.

Снимки

Храм "Успение Богородично"Храм "Успение Богородично"Храм "Успение Богородично"Храм "Успение Богородично"Храм "Успение Богородично"Храм "Успение Богородично"