Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Областният управител Христина Чолакова уважи с присъствието тържествата по случай професионалния празник на МВР – 5 юли.

04 юли 2008 09:00,
Излъчване: Област Сливен преди 15 години, брой четения: 1053
111

Проявите започнаха днес от 10,30 часа с ритуал за поднасяне на венци и цветя на паметника на Хаджи Димитър в Сливен. След това в залата на Драматичен театър „Стефан Киров" се състоя тържественото събрание, на което бяха раздадени награди на отличили се полицейски служители. Директорът на Областна дирекция „Полиция" комисар Чавдар Божурски и началникът на Районно полицейско управление – Сливен гл. инспектор Неделчо Неделчев бяха наградени от министъра на вътрешните работи с почетен знак на МВР – трета степен. Раздадени бяха и награди от Главния секретар на МВР, от директора на Национална служба „Полиция", както и от ръководствата на ОД „Полиция" и РПУ-Сливен.

На тържественото събрание беше прочетен поздравителният адрес на г-жа Чолакова до всички служители от Областна дирекция „Полиция" – Сливен. В него се казва: „Убедена съм, че всички вие сте хора с богат професионален опит, морал и самоотверженост. Качества, които гарантират една успешна работа в името на сигурността и спокойствието на всички граждани! Пожелавам ви да работите още по-усърдно за увеличаване на общественото доверие към полицията и все така успешно с чувство на отговорност и себеотдаване да доказвате с делата си, че сте достойни защитници на законността и реда."

Снимки

222