Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Кметът на Сливен награди победителите в турнира по тенис "Болярка къп"-2016

05 септември 2016 20:47,
Излъчване: Община Сливен преди 7 години, брой четения: 675
Кметът на Сливен награди победителите в турнира по тенис

Кметът на Сливен Стефан Радев награди победителите в традиционния любителски турнир по тенис "Болярка къп"-2016. Шампиони в тазгодишното издание на надпреварата са Елина Андонова и Петър Котев от София. Те се състезаваха на финал с Цоло Цветков и Илиана Воденичарова, които също са от столицата.

Елина и Петър бяха победители в турнира по тенис в Сливен и през 2013 година.

Стефан Радев поздрави победителите и участниците в турнира и им пожела още по-големи успехи на корта. "Радвам се, че любители на тениса от цялата страна идват в Сливен да премерят сили в една интелигентна игра и да покажат, че спортът е за хората във всички възрасти. Приемам Ви за посланици на Сливен в тенис средите на България и се надявам следващата година да има още по-голям брой участници", каза Радев.

Турнирът по тенис се проведе от 3 до 5 септември на трите тенис бази в града. В него се включиха 80 смесени двойки от цяла България. "С всяка година участниците в нашия турнир се увеличават и това е показател за нивото, което сме достигнали", коментира Анатолий Пеев - един от главните съдии в състезанието.

"Болярка къп" е за любители и се проведе за 16-та поредна година в Сливен под егидата на министъра на земеделието и храните Десислава Танева.