Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Георги Николаев от ГЕРБ-Сливен участва в обучение и работна среща на новото ръководство на Европейските студенти демократи

14 септември 2016 19:49, Валя Марева (ПП "ГЕРБ"-Сливен)
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 7 години, брой четения: 1365
---

Новото ръководство на Европейските студенти демократи проведе обучение и работна среща в централата на Европейска народна партия в Брюксел. МГЕРБ бе представена от Митя Атанасов, зам.-председател на Европейските студенти демократи от МГЕРБ и Гeорги Николаев, съпредседател на новата специална работна група "Възходът на популизма и евроскептицизма" към Европейските студенти демократи от МГЕРБ.

 

В специална сесия с говорителят на Европейската Комисия, Маргаритис Схинас, младите полици обсъдиха редица въпроси, свързани с актуалните предизвикателства пред Европейския Съюз.

Маргаритас Схинас сподели, че справянето с нарастващия популизъм, стъпките за безболезнен "развод" между Обединеното кралство и ЕС, както и решителните действия при всяка проблемна ситуация в страните членки са три от най-съществените теми, по които Европейските политически лидери работят в момента. "Нужни са повече европейци, който да говорят открито за предизвикателствата по места. Само когато проблемите бъдат адресирани, могат да бъдат намерени работещи решения", коментира Схинас.

 

„Единственият противовес на популизма е предприемането на конкретни действия за решаването на всеки един от актуалните проблеми в Европа,“ коментира Николаев по време на срещите. "Популистите твърдят, че с няколко променени политически документи ще се намери панацея, но това е далеч от реалността. Постоянната работа е единственият начин за постигане на добри резултати", добави той.

Бяха проведени срещи и в Европейския Парламент, а новото ръководство планира програмата на организацията за работната 2016-2017г.

Снимки

--------------------