Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

ПРЕССЪОБЩЕНИЕ НА ОБЩЕСТВЕНАТА КОМИСИЯ ЗА ИЗБОР НА НОСИТЕЛ НА НАГРАДАТА „МИЛОСЪРДИЕ„ НА ОБЩИНА СЛИВЕН

06 октомври 2016 16:45, Общински съвет - Сливен
Излъчване: Общински съвет - Сливен преди 7 години, брой четения: 644
ObS

Днес 06 октомври 2016 год. Обществената комисия за избор на носител на Наградата „Милосърдие“ на община Сливен проведе своето заседание за разглеждане на номинациите и провеждане на избор за удостояване с наградата „Милосърдие“ за 2016 год.

Номинирани бяха г-жа Генка Иванова, г-жа Илиана Славова и г-жа Камелия Грозева - изявени общественички със завидна дългогодишна дейност в областта на социалната политика на община Сливен.

След запознаване с предложенията и проведените дебати се проведе тайно гласуване, при което комисията избра за носител на Награда „Милосърдие“ на община Сливен за 2016 год. г-жа Камелия Грозева.

Г-жа Камелия Грозева е родена през 1949 год. Юрист по образование. От 2006 год. е председател на Фондация „Милосърдие“ Сливен. Фондация „Милосърдие“ е създадена през 2006 год. в обществена полза с цел разкриване на услуги за пълнолетни лица и подобряване качеството на живот на хора с увреждания от местната общност. От 2012 год. разкрива услугата Център за трудотерапия. Г-жа Грозева от 2013 година ръководи Дневен център за възрастни хора и след проведен конкурс управлява Дневен център за възрастни хора с психични увреждания. Услугите, които се предоставят са съобразно индивидуалните нужди на конкретния потребител и включват: психологическа подкрепа на лица с увреждания и техните семейства, трудотерапия, обучение на потребителите, организация на свободното време и лични контакти. В потребителите на услугата се изграждат специфични навици и умения.

Г-жа Камелия Грозева работи с ентусиазъм и всеотдайност за благородната социална кауза - създаването и функционирането на Център за трудотерапия и Дневен център за възрастни хора с психични увреждания.