Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

206 абсолвенти получиха дипломите си в Сливен

08 октомври 2016 15:34,
Излъчване: Община Сливен преди 7 години, брой четения: 671
206 абсолвенти получиха дипломите си в Сливен

206 абсолвенти от Висше училище по агробизнес и развитие на регионите – Пловдив получиха дипломите си. Това стана на тържествена церемония в зала „Зора” в Сливен.

През 2016 г. се дипломират 55 магистри в четири специалности – „Финанси и банково дело”, „Мениджмънт на човешките ресурси”, „Счетоводство и одит” и „Стопанско управление”. От тях 35 са с отличен успех. Във випуска бяха връчени пет златни, пет сребърни и три бронзови медала. Останалите отличници получиха диплом и значка.

Абсолвентите, които завършиха степен „бакалавър” в специалност „Стопанско управление” са 151. От тях 67 са отличниците. Отличените от тях получиха два златни, три сребърни и два бронзови медала , а останалите 60 - диплом и значка.

Заместник-кметът по хуманитарни дейности на община Сливен Пепа Чиликова присъства на връчването на дипломите и поздрави абсолвентите. Тя прочете поздравителен адрес от името на кмета Стефан Радев. В него Радев поздравява всички преподаватели и абсолвенти с празничното събитие, на което бяха връчени дипломите на випуск`2016.

„ Днес е доказателството, че с упорит труд се постигат високи резултати и макар и да е имало трудни моменти, усилията са си стрували.

За мен е гордост, че в нашия град се дипломират поредните висшисти със степен бакалавър и магистър! Убеден съм, че всеки един има нужната подготовка, за да приложи своите знания и да открие попрището, в което ще бъде най-добър. Искрено пожелавам да се реализирате в България и дадете своя принос за развитието на Сливен.

Пожелавам на всички завършващи да бъдат здрави и устремени за постигане на много успехи в своя път на професионална реализация! Сигурен съм, че можете и знаете как!”, пише в поздравителния адрес.

 

08.10.2016 г.