Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Ученици ще участват в скоростно изкачване на Хамам баир в Сливен

11 октомври 2016 09:30,
Излъчване: Община Сливен преди 7 години, брой четения: 662
Hamam bair

Скоростно изкачване за ученици по стълбите, водещи към Хамам баир, организират в Сливен. Проявата се провежда за пети пореден път и е под наслов “Напред и нагоре”. Организатор е „Ротари клуб”, със съдействието на Община Сливен.

Събитието ще се проведе на 15 октомври, събота, от 9.30 часа, като половин час по-рано трябва да се съберат участниците.

Стартът на изкачването ще бъде пред параклиса “Свети цар Борис-Михаил – Покръстител” , а финалът пред паметника на Хамам баир.

Участниците ще бъдат разделени в три възрастови групи – момичета и момчета 5-7 клас , 8-9 клас, юноши и девойки 10-11 клас. С медали ще бъдат наградени първите трима участници от всяка възрастова група.

За всички участници в проявата ще бъдат осигурени безплатни напитки, а след приключване на състезанието ще бъде проведена томбола с награди.

След последния старт на скоростното изкачване за ученици, организаторите канят всички зрители да преминат по състезателния маршрут, за да присъстват на официалното връчване на наградите.

 

11.10.2016 г.