» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Зам.-кметът Пепа Чиликова откри турнир по спортни танци в Сливен

15 October 2016 15:58,
Emission of: Municipality Sliven 7 years ago, number of readings: 730
...

Заместник-кметът по хуманитарните дейности Пепа Чиликова даде старт на 21 –ви турнир по спортни танци в Сливен, който се провежда в чест на празника на града – Димитровден.

Чиликова поздрави журито, състезателите, треньорите и гостите, и пожела успех на участниците. „Благодаря ви, че за пореден път избрахте нашия град, в който от години има традиции в този спорт. Танцът е красота, финес и нежност. Той съчетава в себе си и музиката и душата. Пожелавам ви никога да не се разделяте с танца”, каза Пепа Чиликова.

В състезанието, което се провежда днес в спортната зала „Васил Левски", участват 110 танцови двойки от цялата страна. Провежда се открит национален турнир „Изгряващи звезди СЛИВЕН 2016", открит турнир, открито национално първенство и отборно първенство за купата на града.

Състезателите се оценяват от съдийска комисия с председател Светозар Жеков, зам,-председател на Българската федерация по спортни танци и международен съдия.

Организатори са община Сливен, Българската федерация по спортни танци и клубът по спортни танци „Сливен”, с ръководител Цанка Иванова.

15.10.2016г.

Photos

.......................................