Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Образувана е една подвижна избирателна секция в община Сливен

27 октомври 2016 11:45,
Излъчване: Община Сливен преди 7 години, брой четения: 556

Със заповед на кмета Стефан Радев на територията на община Сливен е образувана една подвижна избирателна секция за гласуване по искане на хора с увреждания. Номерът е 184, с адрес Сливен, бул. „Цар Освободител” № 1.

 

Копие от заповедта е изпратена на ТЗ „ГРАО” в Сливен и на Районната избирателна комисия в Сливен. Кметът възлага контрола по изпълнението на секретаря на общината Валя Радева.

 

Заявление за гласуване с подвижна избирателна кутия са подали 9 души от града и 11 от селата. Срокът за подаване на заявление за гласуване с подвижна избирателна кутия е 31 октомври.

 

На 22.10.2016г изтече срока за подаване на заявление за вписване в избирателния списък по настоящ адрес и на заявление-декларация за издаване на удостоверение за гласуване на друго място на изборите за президент и вицепрезидент на Република България и за национален референдум на 6 ноември 2016 година..

 

В община Сливен 1170 души са подали заявление за вписване в избирателния списък по настоящ адрес. От тях 1005 заявления са от населените места /44 в община Сливен/ и 165 за град Сливен. Не са поискани заявление-декларация за издаване на удостоверение за гласуване на друго място.

 

Гражданите могат да получат повече информация в специалната рубрика „Избори за президент и национален референдум на 6 ноември” в сайта на общината:

 

http://sliven.bg/index.csp?f=PresidentialElectionsAndReferendum2016