» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Сливен е домакин на традиционното състезание по спортни танци в чест на празника на града

28 October 2016 15:16,
Emission of: Municipality Sliven 7 years ago, number of readings: 574

На 29 октомври – събота, Сливен ще бъде домакин на традиционното състезание по спортни танци в чест на празника на града – Открит национален турнир по спортни танци и турнир за Купа „България“. Организатори на проявата са Община Сливен, Българската федерация по спортни танци и Клубът по спортни танци "Туида", с треньор Йовита Пенчева.

Ден преди началото на надпреварата са регистрирани 428 състезатели от 22 клуба в страната. Състезателният ден стартира в 10.30 часа за начинаещите участници. За Купа „България“ за юноши младша и старша възраст надпреварата започва в 12.30 часа. От 17 ч. е официалното откриване и финалите за младежи и състезатели над 19 години, на което ще присъства зам.-кметът по хуманитарни дейности Пепа Чиликова.

Най-добрите детски танцови двойки в стандартните и латиноамерикански танци ще бъдат носители на Купа "Туида". „Каним всички любители на спортните танци в спортна зала "Васил Левски", за да се насладят на приятната музика и уменията на танцьорите“, каза Йовита Пенчева.