Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Граждани поставиха проблемите си пред кмета на Сливен Стефан Радев

03 ноември 2016 17:09, Връзки с обществеността
Излъчване: Община Сливен преди 7 години, брой четения: 481
---

Граждани поставиха пред кмета на Сливен свои дългогодишни проблеми, междуличностни спорове и предложения с обществена значимост. Това стана по време на приемния ден на Стефан Радев на 3 ноември. Предварително бяха записани граждани, представители на обществени организации и фирми. Направени бяха предложения за развитието на спорта в града, за съвместни дейности в сферата на бизнеса и др.

„Хората най-напред се обръщат към Центъра за административно обслужване и ако можем да решим проблема им веднага, не се налага посещение в приемния ден на общинското ръководство. Често идват граждани, на които кметът е последна надежда за спасение, защото са изпаднали в безизходица по различни причини. Някои са срещнали бюрократични трудности, други идват за съвет или да споделят мъката си. Определено мога да кажа, че има доверие към кмета и очаквания за справедливо решение на всеки проблем“, каза Таня Балабанова – главен експерт по административно обслужване.

Приемният ден на общинското ръководство се провежда всеки първи четвъртък от месеца. Предварително записване – в Центъра за административно обслужване - два дни преди приемния ден, във вторник от 8.30 ч.

Информация на телефон - 044-611-165