Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Община Сливен работи за подобряване на уличното движение в града

13 декември 2016 13:48,
Излъчване: Община Сливен преди 7 години, брой четения: 605
...

До края на месеца община Сливен ще получи строително разрешение за поставянето на светофари, съобщи днес пред журналисти заместник-кметът по финансите Румен Иванов. „Имаме идеята да поставим светофари на Т-образно кръстовище на булевардите „Бургаско шосе” и „Стефан Стамболов”. Да се надяваме, че до март, април това ще се случи”, каза Иванов.

Комисията по транспорт ще разгледа и проект за изграждане на кръгово движение на кръстовището на бул. „Бургаско шосе” и ул. „Илинденско-преображенско въстание”, където в пиковите часове е много натоварено. Иванов изтъкна, че целта на общинското ръководство е да се подобри уличното движение в града. За реализирането на проектите ще се търсят средства.

Заместник-кметът съобщи още, че администрацията изготвя бюджета за 2017 година. Той поясни, че при съставянето на основния финансов документ на общината се спазват набелязаните мерки в оздравителната програма, въпреки че тя не е съгласувана от министъра на финансите.

До 30 декември Бюджетът трябва да бъде поместен в сайта на общината, след което ще се съгласува в министерството на финансите, поради причината, че сме в затруднено финансово положение.

 

13.12.2016г.