Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Коледна пиеса

23 декември 2016 18:10, ОУ "Е. Багряна" (XII) (ОУ "Е. Багряна" (XII))
Излъчване: ОУ "Е. Багряна" (XII) преди 7 години, брой четения: 1789
Коледна пиеса

На 21.12.2016 г. се осъществи първата публична изява на учениците от клуб „Играя и общувам” при ОУ „Елисавета Багряна”.

С много вдъхновение и желание децата представиха пиесата „Коледна бъркотия” и спечелиха овациите на многобройната публика.

Обучението в клуб „Играя и общувам” е не само забавление за ученици, а и инструмент за личностното им развитие. Основната дейност на клуба е развиване и усъвършенстване на комуникативните умения на децата за разкриване на вътрешния им потенциал, стимулиране на творческия импулс и разширяване на познанието за себе си. Целта на обучението е учениците да разкрият своите възможности чрез заниманията под формата на интерактивни и ролеви игри, с помощта на които участниците ще се научат на асертивност, справяне с агресията и тормоза в училище, етническа толерантност и мултикултурна интеграция. Така те ще успяват да разпознават по-добре своите чувства и емоции. В хода на обучението децата ще имат възможност да изградят специфични способности и техники, както за публично представяне на идеи и проекти, така и за работа в екип.

Снимки

Коледна пиесаКоледна пиесаКоледна пиесаКоледна пиесаКоледна пиесаКоледна пиесаКоледна пиесаКоледна пиесаКоледна пиесаКоледна пиесаКоледна пиесаКоледна пиесаКоледна пиеса