Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Годишно събрание на сливенското Дружество за приятелство с народите на Русия и ОНД се проведе днес

26 януари 2017 12:45,
Излъчване: Област Сливен преди 7 години, брой четения: 616
Снимка 1

На 26.01.2017 г. в конферентната зала на Областна администрация Сливен се проведе годишното събрание на Дружеството за приятелство с народите на Русия и ОНД – Сливен. Поканена за откриването беше областният управител Татяна Петкова, като присъстваха председателят на дружеството Марин Кавръков и членовете му.

„Запозната съм с дейността на Дружеството за приятелство с народите на Русия и ОНД. Приятно впечатление ми прави, че Вие винаги активно участвате в честването на националните празници, както и при отбелязването на други исторически дати,“ каза Петкова и допълни, че от години следи ежегодния Фестивал на руската песен. „Пожелавам Ви все повече участници и с всяка година фестивалът да става все по-добър. Поздравявам Ви за ентусиазма и желанието, с които реализирате Вашите идеи. Желая здраве, много успехи, положителни емоции и да осъществите все повече Ваши инициативи, а аз и екипът ми ще продължим да Ви подкрепяме, както и досега,“ завърши областният управител.

Петкова и Кавръков връчиха на членове на сливенското дружество дипломи от проф. Захариев – председател на Федерацията за приятелство с народите на Русия и ОНД, за активна дейност за развитието на сътрудничеството между България и Руската федерация и народите от ОНД.

Събранието продължи с отчет за изминалата година и приемане на програмата за настоящата.

Снимки

Снимка 2Снимка 3Снимка 4Снимка 5Снимка 6Снимка 7