» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

"Сънят на Йони"

27 February 2017 16:16, OU "E. Bagryana" (XII)
Emission of: HS "E. Bagryana" (XII) 7 years ago, number of readings: 1880
Работа по проект

На 27.02.2017 г. по проект „Твоят час” се осъществи втората публична изява на учениците от клуб „Играя и общувам” при ОУ „Елисавета Багряна”.

С много желание и вдъхновение, децата представиха пиесата „Сънят на Йони” и спечелиха овациите на прекрасната публика.

Обучението в клуб „Играя и общувам” е не само забавление за ученици, а и прекрасен начин да се подпомогне цялостното им личностно развитие. Основната дейност на клуба е свързана с развиване и усъвършенстване на комуникативните умения на децата за разкриване на вътрешния им потенциал, стимулиране на творческия импулс и разширяване на познанието за себе си.

Целта на обучението е учениците да разкрият своите възможности чрез заниманията под формата на интерактивни и ролеви игри, с помощта на които участниците ще се научат на съпричастност, справяне с агресията и тормоза в училище и етническа толерантност. Така те ще успяват да разпознават по-добре своите чувства и емоции. В хода на обучението децата ще имат възможност да изградят специфични умения, както за публично представяне на идеи и проекти, така и за работа в екип.

Photos

Работа по проектРабота по проектРабота по проектРабота по проектРабота по проектРабота по проектРабота по проектРабота по проектРабота по проектРабота по проектРабота по проект