» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Деца закичиха с мартеници кмета Стефан Радев и неговия екип

01 March 2017 11:02,
Emission of: Municipality Sliven 7 years ago, number of readings: 603
Ученици закичиха с мартеници кмета Стефан Радев и неговия екип

Ученици от ОУ "Панайот Хитов" и деца от детска градина "Мак" в Сливен закичиха с мартеница кмета Стефан Радев и неговия екип. В утрото на 1 март те посетиха администрацията и пожелаха на общинското ръководство здраве и късмет.

Служителите на Община Сливен също бяха изненадани с мартеница. Техните работни места бяха посетени от танцьори на Ансамбъла за народни песни и танци, които бяха облечени в народни носии. Изненадата бе подготвена от кмета Стефан Радев.

И синдикалната организация на КНСБ в града донесе радост в сградата на Общината. Изглеждащи като Пижо и Пенда, представители на организацията закичиха с мартеници служителите.

01.03.2017г.

Photos

Ученици закичиха с мартеници кмета Стефан Радев и неговия екипУченици закичиха с мартеници кмета Стефан Радев и неговия екипУченици закичиха с мартеници кмета Стефан Радев и неговия екипУченици закичиха с мартеници кмета Стефан Радев и неговия екипУченици закичиха с мартеници кмета Стефан Радев и неговия екип Ученици от ОУ "Панайот Хитов" в Сливен закичиха с мартеница кмета Стефан Радев и неговия екип. В утрото на 1 март те посетиха администрацията и пожелаха на общинското ръководство здраве и късмУченици закичиха с мартеници кмета Стефан Радев и неговия екип Ученици от ОУ "Панайот Хитов" в Сливен закичиха с мартеница кмета Стефан Радев и неговия екип. В утрото на 1 март те посетиха администрацията и пожелаха на общинското ръководство здраве и късмУченици закичиха с мартеници кмета Стефан Радев и неговия екип Ученици от ОУ "Панайот Хитов" в Сливен закичиха с мартеница кмета Стефан Радев и неговия екип. В утрото на 1 март те посетиха администрацията и пожелаха на общинското ръководство здраве и късмУченици закичиха с мартеници кмета Стефан Радев и неговия екип Ученици от ОУ "Панайот Хитов" в Сливен закичиха с мартеница кмета Стефан Радев и неговия екип. В утрото на 1 март те посетиха администрацията и пожелаха на общинското ръководство здраве и късмУченици закичиха с мартеници кмета Стефан Радев и неговия екип Ученици от ОУ "Панайот Хитов" в Сливен закичиха с мартеница кмета Стефан Радев и неговия екип. В утрото на 1 март те посетиха администрацията и пожелаха на общинското ръководство здраве и късм