Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Община Сливен изгради газово отопление на лекоатлетическата писта

01 март 2017 13:53,
Излъчване: Община Сливен преди 7 години, брой четения: 707
...

Община Сливен завърши строителството на газовата инсталация на покритата лекоатлетическа писта в спортна зала „Дружба”, която се намира в парк „Юнак”. Обектът е финансиран изцяло от Министерството на младежта и спорта.

Изграждането на инсталацията започна в края на април миналата година. Строително-монтажните дейности са изпълнени качествено и съобразно одобрените проекти. На 27 февруари 2017 г. започнаха пусковите дейности и предстои провеждането на 72-часова проба при експлоатационни условия на газопроводната инсталация и изградените съоръжения.

Възложител е Министерството на младежта и спорта. Строителните дейности се изпълняват от „Овергаз инженеринг” АД, Ямбол. Консултант (строителен надзор) е „НЕА Инженеринг” АД, София. Проектант е „Газтек БГ” АД, Ямбол.

За обекта е предвидено и изпълнено изграждане на сградна газопроводна инсталация за захранване на 22 инфрачервени излъчватели за отопление на покритата лекоатлетическа писта.

Община Сливен, в качеството си на собственик, финансира изграждането на необходимите съоръжения за присъединяване на спортната зала към газоразпределителната мрежа на Сливен.

1.03.2017г.