Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Красен Кралев проведе среща със спортната общественост на Сливен

01 март 2017 17:24, Валя Марева (ПП "ГЕРБ"-Сливен)
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 7 години, брой четения: 1307
----

Красен Кралев, министър на спорта във второто правителство на Бойко Борисов, проведе среща със спортната общественост на Сливен. Той представи акцентите в предизборната програма на ПП ГЕРБ в областта на спорта. Сред приоритетите са изграждане на многофункционални спортни зали и ремонт на училищни физкултурни салони, както и въвеждането на учители по физкултура в I-IV клас.

"Днес бе направена първа копка на залата на Станка Златева в Сливен. Крайният резултат е изцяло заслуга на ГЕРБ. Служебният кабинет няма нищо общо - нито с провеждането на процедурата, нито с отпускането на средствата, нито ще има с рязането на лентата след 130 дни. Тяхната работа е да проведат изборите и след месец няма да ги има. Ние ще продължим да изпълняваме нашите ангажименти" - коментира Красен Кралев.

В срещата участва и Десислава Танева, земеделски министър във втория кабинет на Борисов и водач на листата на ГЕРБ в 21-ви МИР - Сливен. Тя предложи при предстоящите промени в критериите за делегирани училищни бюджети учебните заведения, които не прилагат нормите за спорта, да получават по-малко средства.

Красен Кралев пое и конкретни ангажименти за Сливен при следващо управление на ГЕРБ - ремонт на зала "Асеновец" и построяване на физкултурни салони за Езиковата гимназия и Природо-математическата гимназия.

Сливенските спортисти дадоха висока оценка за управлението на спорта в министерския мандат на Красен Кралев и изразиха категорична подкрепа за нов мандат на ПП ГЕРБ, в който да бъдат продължени започнатите инициативи.

Снимки

---------------