Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

За шеста поредна година е в ход кампанията „Студентски стажове“

02 март 2017 15:57,
Излъчване: Област Сливен преди 7 години, брой четения: 498
Постер

Програмата за студентски стажове в държавната администрация, изпълнявана от Министерски съвет, предоставя възможност на студенти от български и чуждестранни висши училища да проведат пълноценен стаж в структурите на държавната администрация на всички нива и в цялата страна. Програмата има за цел да предостави на студентите практически опит, нови професионални умения и да ги запознае с държавната администрация.

От стартирането й през 2012 г. летни стажове са провели над 2 500 студента в цялата страна, а в програмата са се включили над 150 административни структури. 98% от студентите са останали удовлетворени от проведените стажове и ги считат за изключително важни за тяхното бъдещо развитие.

Областна администрация Сливен всяка година приема студенти през лятото да стажуват в дирекциите на администрацията. И тази година са заявени позиции за стажанти. Желаещите могат за намерят пълна информация на сайта на кампанията: http://staj.government.bg/, както и във фейсбук: https://www.facebook.com/stajove/