Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Областният управител проведе работна среща със секретарите на общини в област Сливен за предстоящите избори

06 март 2017 14:05,
Излъчване: Област Сливен преди 7 години, брой четения: 558
Снимка 1

На 06.03.2017 г. областният управител Татяна Петкова проведе среща със секретарите на общините в област Сливен. На срещата присъстваха още председателят на РИК 21 Сливен Росица Тодорова и техническият екип към Областна администрация Сливен.

Сред дискутираните теми беше определянето на помещения от страна на общините, в които да се съхраняват бюлетините и изборните книжа и материали от получаването им от Областна администрация до предаването им на секционните избирателни комисии, както и помещения за съхраняването на бюлетините, протоколите и другите книжа от произведените избори. Помещенията ще бъдат проверени дали отговарят на изискванията от комисия на 7 март. След инспектирането на помещенията, областният управител ще изпрати обобщената информация в ЦИК и Администрацията на Министерски съвет.

Друга тема бяха обученията, които РИК ще проведе на членовете на секционните избирателни комисии. Обученията ще бъдат на 16 март за общините Нова Загора, Котел и Твърдица, а на 17-18 март - за община Сливен.

Бяха обсъдени и други въпроси от оперативен порядък, свързани с боравенето с изборните книжа и материали от страна на секционните избирателни комисии.

Снимки

Снимка 2Снимка 3