Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Днес, 20.05.2010 г. от 13.00 часа в заседателната зала на Областна администрация...

20 май 2010 16:25,
Излъчване: Област Сливен преди 13 години, брой четения: 1096
снимка

Днес, 20.05.2010 г. от 13.00 часа в заседателната зала на Областна администрация, под ръководството на заместник областния управител Христо Карабекиров, се проведе работна среща по въпросите на отбранително-мобилизационната подготовка в област Сливен.

Срещата се проведе на основание Указанията на Междуведомствения съвет по въпросите на военнопромишления комплекс и мобилизационната готовност на страната към Министерския съвет, относно организиране на отбранително-мобилизационната подготовка на страната през 2010 г., а също така на основание годишния и месечния план на Областния съвет по сигурност.

Целта бе запознаване на участниците с нови моменти от разработването на документи касаещи подготовката на страната за отбрана, отчитане на резултатите от дейността по отбранително-мобилизационната подготовка през 2009 г. в област Сливен, обсъждане на проблемни въпроси и обмяна на опит.

В срещата взеха участие членове на Областния съвет по сигурност, командири на поделения от гарнизона, ръководители и експерти от звената по отбранително-мобилизационната подготовка от общините и регионално представените структури на централната администрация в областта

Снимки

снимкаснимкаснимка