Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Днес, 20.05.2010 г. от 13.00 часа в заседателната зала на Областна администрация...

20 май 2010 16:25,
Излъчване: Област Сливен преди 14 години, брой четения: 1141
снимка

Днес, 20.05.2010 г. от 13.00 часа в заседателната зала на Областна администрация, под ръководството на заместник областния управител Христо Карабекиров, се проведе работна среща по въпросите на отбранително-мобилизационната подготовка в област Сливен.

Срещата се проведе на основание Указанията на Междуведомствения съвет по въпросите на военнопромишления комплекс и мобилизационната готовност на страната към Министерския съвет, относно организиране на отбранително-мобилизационната подготовка на страната през 2010 г., а също така на основание годишния и месечния план на Областния съвет по сигурност.

Целта бе запознаване на участниците с нови моменти от разработването на документи касаещи подготовката на страната за отбрана, отчитане на резултатите от дейността по отбранително-мобилизационната подготовка през 2009 г. в област Сливен, обсъждане на проблемни въпроси и обмяна на опит.

В срещата взеха участие членове на Областния съвет по сигурност, командири на поделения от гарнизона, ръководители и експерти от звената по отбранително-мобилизационната подготовка от общините и регионално представените структури на централната администрация в областта

Снимки

снимкаснимкаснимка