Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Общината извърши основен ремонт на сграда за новото общинско предприятие „Градска мобилност”

09 март 2017 15:37,
Излъчване: Община Сливен преди 7 години, брой четения: 675
...

Новосформираното общинско предприятие „Градска мобилност” ще се помещава в двора на бившия зенитен полк в Сливен. Общината извърши ремонт на караулно помещение, обособено за административна сграда на предприятието за синята зона на Сливен. Стойността на ремонта е 29 830 лева с ДДС.

По заповед на кмета Стефан Радев, на 6 март, комисия е направила оглед на извършеното строителство и е констатирала, че СМР на обекта са извършени качествено и в срок.

Направен е основен ремонт на покрива на помещението, положена е хидроизлация, измазани са комините, сменена е обшивката на поцинкованата ламарина, монтирани са водосточни тръби с казанчета. Направена е нова външна мазилка. Положена е нова минерална мазилка по цокъл. Изградено е ново стълбище. Боядисани са фасадите. Направен е цялостен вътрешен ремонт, подмяна на дограма и ел. инсталация. Изграден е санитарен възел. Обособени са три кабинета, изградена е външна чешма. Дворът е почистен от растителност и отпадъци.

Мястото ще бъде обособено и за репатриране на колите, които не са потърсени от собствениците си, колите, които са вдигнати от т.н. кола „паяк”, защото пречат на движението в града и трябва да бъдат преместени.

 

9.03.2017г.

Снимки

..................