Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Кандидати за народни представители от ГЕРБ-Сливен проведоха срещи с жители на няколко сливенски села и квартали

12 март 2017 11:18, Валя Марева (ПП "ГЕРБ"-Сливен)
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 7 години, брой четения: 1400
----

Кандидатите за народни представители от ГЕРБ-Сливен проведоха срещи с жители на няколко сливенски села и квартали. Те се срещнаха с живеещите в кварталите „Ново село“ и „Даме Груев“. Кандидат-депутатите представиха основните акценти в предизборната програма на ПП ГЕРБ, както и местните приоритети, за които ще се борят. Сред тях са: довършване на пречиствателната станция за питейни води, ремонт на зала "Асеновец", превръщане на Сливенските минерални бани в модерен балнеоложки център, физкултурни салони за 3 сливенски гимназии, разкриване на филиал за обучение на агрономи в Сливен, изграждане на нов дневен център за деца с увреждания, изграждане на Индустриална зона в Сливен.

На срещата в клуба на инвалидите в „Даме Груев“ един от най-важните въпроси бе за реформата в системата на ТЕЛК. Сред темите, които вълнуват хората от "Даме Груев", е и премахването на съоръженията от близката детска площадка. По думите им, това е станало в края на мандата на предишния сливенски кмет Кольо Милев, който сега е кандидат-депутат от БСП.

По време на срещите в населените места Селиминово, Голямо Чочовене, Градско, Струпец и Съдиево бяха представи акценти от различните сектори в областта на земеделието. Присъстващите се интересуваха от охраната на малките населени места, основен приоритет в програмата на партията през следващия мандат.

"Не допускайте демагогия и популизъм" - бе призивът на гражданите към кандидатите на ГЕРБ, които разясниха реалистичните и постижими цели на партията за следващия 4-годишен мандат.

Кандидатите за народни представители провеждат регулярни срещи в селата и кварталите на Сливен.

 

ПП ГЕРБ се явява с номер 11 в бюлетината на изборите.

Снимки

------------