Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Консултативният съвет по туризъм прие Програма за развитие на туризма за 2017 година

16 март 2017 14:40,
Излъчване: Община Сливен преди 7 години, брой четения: 622
...

Консултативният съвет по туризъм /КСТ/ към община Сливен направи допълнения към Програмата за развитие на туризма за 2017 година. Това стана на редовно заседание, свикано от кмета Стефан Радев, който е председател на Съвета. Програмата за развитие на туризма на Община Сливен за 2017 година ще бъде внесена за одобрение от Общинския съвет в края на март.

Кметът на Сливен изрази своето задоволство от това, че Съвета възобнови своята работа. „Програмата за развитие на туризма в Община Сливен за 2017 г. е важен инструмент за реализиране на местните политики и нашите обещания и поставени цели свързани с туризма на територията на Сливен и региона. Разчитам на Вашата подкрепа и креативни идеи за реализиране на тези политики”, посочи Радев.

КСТ реши да бъде направено предложение към културно-исторически обекти за създаване на подходящ график, който да осигурява възможност за работа и в почивните дни. Да бъдат изработени и монтирани общи указателни табели за културно-историческите обекти на територията на Сливен на петте основни подхода на града, както и на възлови кръстовища в Сливен. Да се поставят и по-малки указателни табели за всеки обект, в близост до неговото местоположение, решиха членовете на съвета.

Обсъден беше и въпросът с изработването на рекламните материали, предвидени да представят всички културно-исторически забележителности в Сливен, под мотото на кампанията „Стани приятел на Сливен“.

Предвижда се да бъде проведена работна среща с участието на всички директори на културно-исторически обекти и да бъдат обсъдени дейностите по отбелязването на „Нощта на музеите“, туристическите програми „Ваканции в Сливен“ и „Тиймбилдинг в Сливен“.

15.03.2015г.