Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Милен Петков, кандидат-депутат от ГЕРБ: Ще приключим сагата с пречиствателната станция на Сливен

17 март 2017 11:46, Валя Марева (ПП "ГЕРБ"-Сливен)
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 7 години, брой четения: 1418
----

Милен Петков е номер 7 в сливенската листа на ГЕРБ за предстоящите парламентарни избори. И макар до деня на вота да има още седмица, вече е ясно, че той е големият победител в предизборната кампания. На 10 март, ден след посещението на Бойко Борисов в Сливен, съпругата му Пламена роди първата им рожба - Светлозара.

Майката и бебенцето вече са вкъщи и Милен помага, но това не го спира да продължава всекидневните срещи с избирателите и другите ангажименти покрай кампанията.

На 29 години, той е най-младият в листата на ГЕРБ в Сливен. Двамата със съпругата му членуват в младежката организация и се включват активно във всички инициативи. Като представител на МГЕРБ, се надява на широка подкрепа от младите хора, включително и извън партията.

Милен е роден в Новозагорско, но от ученик живее в Сливен. Амбициозен и директен е. Държи на честните отношения и предпочита нещата да се казват в очите.

Преподавателите му го описват като много умен и изключително трудолюбив. Смятат, че няма да се задоволи с това, което досега е постигнал в учението, и ще върви все по-нагоре.

Не му остава много свободно време, но когато има възможност, обича да пътува. Увлича се по автомобилите и е бил участник в драг състезания. Едно от големите му желания е във всяка област да има писти и съоръжения за хората с бензин в кръвта." Мястото на бързите коли и високите скорости е на пистата, а не по пътищата", апелира той.

Завършва Гимназията по електротехника и електроника в Сливен, а след това Техническия университет - София, с грамота за постигнат отличен успех. Освен образователно-квалификационна степен "Електроинженер", притежава и квалификация за учител. Работи в най-големия ТЕЦ на България. Цялата му кариера преминава в сферата на енергетиката и вижда работата си в бъдещото Народно събрание в тази област.

Смята, че довършването на пречиствателната станция за питейни води, е сред най-важните местни каузи, за които сливенските депутати от ГЕРБ ще работят. "Роден съм, когато започва изграждането на обекта. Има довършителни работи за около 3 милиона лева. По-големият проблем е, че не са били проектирани водопроводите от язовир "Асеновец" до пречиствателната станция и от нея до града. А за тях трябват около 9 милиона. Сигурен съм, че при мандат на ГЕРБ, правителството ще отпусне средства и тази сага най-накрая ще бъде приключена" - убеден е Милен Петков.

 

ПП ГЕРБ се явява с номер 11 в бюлетината на изборите.

Снимки

------------