Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

През 2016 година в болницата са извършени ремонти за над 50 000 лева

17 март 2017 17:25, Връзки с обществеността
Излъчване: МБАЛ "Д-р Ив.Селимински" преди 7 години, брой четения: 1402
---

През 2016 година в МБАЛ „Д-р Иван Селимински“-Сливен са извършени ремонти за над 50 000 лева. Направено е освежаване на отдавна ремонтирани помещения и цялостен ремонт на едно отделение. „Целта е подобряване на условията за работа и прием на пациентите в тези звена“, съобщиха от ръководството. В дейностите са вложени собствени средства на болницата. Извършен е ремонт на Отделението по функционална диагностика с подмяна на дограми, ремонт на санитарните възли, поставяне на подова настилка и др. Освежени са всички стаи на Отделението по кардиология и са ремонтирани санитарните възли на Хирургичното отделение.

По инвестиционната програма на МЗ в двора на болницата е изграден първия етаж на нова сграда, в която ще бъдат настанени Отделението по спешна медицина и Кръвния център. След отпускане на средства от министерството предстои довършване на сградата, с което ще се създаде отделение, отговарящо на медицинските стандарти.

В момента се извършва измазване на помещенията в Отделението по психиатрия и довършителен ремонт в сектора на Отделението за ранна рехабилитация и физиотерапия на Сливенски минерални бани.