Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

ОТКРИТ УРОК 15.03.2017

20 март 2017 10:52,
Излъчване: ОУ "П. Хитов" (VII) преди 7 години, брой четения: 1754
ДЕЦАТА1

По случай 173-та годишнина на ОУ "П. Хитов" в класната стая на IV "А" клас с класен ръководител Албена Костова, представиха открит урок на тема "Сливенският бит през XIX век". След запознаване на гостите и родителите с историята на бита на родния ни край, бяха обособени отделни импровизирани работилнички - една за изработване на пано от текстилни шевици от Сливенския край. Другата интересна идея, насочена към мъжката аудитория, беше изработване на автентични оръжия на хайдути с природни материали. Родителите също бяха предизвикани да се включат в процеса, което направи цялото мероприятие разнообразно.

Открит урок по английски език с преподавател Деница Стоева се проведе в IV б клас. Децата чуха на английски език приказката "Червената шапчица", прочетена от ученици от VI клас и с удоволствие се включиха в забавна и интересна игра в платформата "Kahoot".

Накрая всички заедно удовлетворени от добре свършената работа се почерпиха и позабавляваха. Пожелаваме на IV "А" и IV "Б" все повече успехи и креативни идеи!

Снимки

ДЕЦАТА2СТАЯТАСТАЯТА2