Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

ПРАЗНИЧЕН КОНЦЕРТ

23 март 2017 14:44,
Излъчване: ОУ "П. Хитов" (VII) преди 7 години, брой четения: 1896
сцената

С празничен концерт и спортен празник приключи празничната десетдневка по случай 173-тата година от ОУ "Панайот Хитов".

На 21.03., вторник, в ДНА се проведе празничен концерт под надслов"Едно училище за всички". Освен ученици и родители, събитието бе уважено от бивши възпитаници, учители, директори и официални гости- г-жа Пепа Чиликова- зам. кмет на община Сливен, г-жа Кристияна Станкова- главен експерт в Регионално управление по образованието- Сливен. Представянето на участниците беше пъстроцветно и запомнящо се . Децата бяха подготвили различни песни, танци и сценки, които изпълняваха със заразителен ентусиазъм. В празничната програма се включиха и клубовете по проект "Твоят час" , които с представителните си изяви показаха за пореден път таланта и отдадеността на младите възпитаници на училището ни.

Навръх празника, 22.03., сряда, училищното ръководство подготви спортен празник за учениците. Голямата изненада беше Зумба урокът, който се състоя благодарение на помощта на Младежки дом. Ученици, учители и родители се забавляваха от сърце, танцуваха, спортуваха и скрепяваха връзката помежду си, осланяйки се на мотото - "Едно училище за всички".

Наградени бяха и първенците от конкурсите проведени предходната седмица. След това учениците се съревноваваха във велосъстезание , футбол, волейбол, баскетбол. За най- малките имаше щафетни игри, народна топка, обръчи, въжета и още други забавления.

Снимки

водещидецата2децата на Албенатрейситанцмързелан и мързеланкатанц 1теовокална групанародни танцинародни 2фаналътзумба1децатаКетспортвелосъстезаниеспорт3волейбол тим