Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

КУРС ПО ТВОРЧЕСКО ПИСАНЕ В ПРОФИЛИРАНА ХУМАНИТАРНА ГИМНАЗИЯ "Д. ДАМЯНОВ" НА 25 И 26 МАРТ 2017 ГОДИНА

26 март 2017 22:59,
Излъчване: ПХГ "Дамян Дамянов" преди 7 години, брой четения: 1440
творческо писане

Двата дни на курса по творческо писане в събота и неделя бяха прекрасен завършек на празничната седмица, в която отбелязахме 20 години от създаването на Хуманитарна гимназия „Дамян Дамянов“.

Появиха се нови участници, които представиха своите произведения и чуха окуражаващи напътствия от Валентина Радинска. Свои творби четоха и участниците от предишни издания на курса. Създадената творческа атмосфера се прояви ярко във втория ден от курса, когато чухме много новосъздадени произведения, с конкретен повод за написването им – контактът между младите автори, получените съвети, обменените мнения.

В самия завършек на творческата работилница Валентина Радинска представи някои свои стихотворения, останали извън последната й стихосбирка, но органично свързани с нея като тематика и настроение. Разделихме се с очакване за следващия модул на курса и с обещания за нови творчески търсения и произведения от талантливите ни ученици.

Снимки

творческо писанетворческо писанетворческо писанетворческо писанетворческо писанетворческо писанетворческо писанетворческо писанетворческо писанетворческо писанетворческо писанетворческо писанетворческо писанетворческо писанетворческо писанетворческо писане