Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Стартира конкурс за създаване на Фейсбук група за Сливен

31 март 2017 11:51,
Излъчване: Община Сливен преди 7 години, брой четения: 584

Община Сливен обявява конкурс за създаване на Фейсбук група, посветена на Сливен. От 1 до 20 април участниците трябва да представят идеен проект за:

Име на групата

Лого – /във формат jpg/

Слоган на групата.

Може да се участва с предложение само за една или две от позициите, както и с общ проект за трите позиции. Приемат се оригинални идеи за Сливен, неговото бъдеще и развитие. Текстът трябва да е кратък, с ясно и позитивно послание.

Предложенията се приемат на съобщения във Фейсбук страницата на Община Сливен на адрес:

https://www.facebook.com/%D0%9E%D0%B1%D1%89%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D0%A1%D0%BB%D0%B8%D0%B2%D0%B5%D0%BD-531732533593876/

Всеки участник трябва да посочи трите си имена и телефон за връзка. Няма възрастови ограничения за участие в конкурса.

Комисия, с председател зам.-кметът по хуманитарни дейности Пепа Чиликова, ще определи победителя на 21 април – петък. Осигурена е парична награда. Награждаването ще се извърши официално на 1 май, по време на церемонията по запалване на символния огън при откриването на „Майските дни на културата“. Ще бъдат изработени стикери с името на новата Фейсбук група, които ще бъдат подарени на сливенските абитуриенти.

„Целта на създаването е обединение на всички сливналии, независимо къде се намират по света и с какво се занимават. Сливен има богато минало и трудно настояще, а бъдещето му зависи от нас. Основният въпрос, на който ще търсим отговор, е „Какво всеки от нас може да направи за Сливен?“. Целта ни е да насочваме в градивна посока положителния заряд на общата ни енергия и да направим всичко по силите си, за да върнем младите в града ни. Дано запалим огъня в тях. Групата няма да е на общината, а на всички сливналии“, каза Пепа Чиликова.

Идеята е да се споделят виждания за развитието на града, обмен на информация за положителните събития, популяризиране на културни, спортни и други инициативи, свободни позиции за работа, необходимостите на бизнеса и връзката му с младите хора, които искат да се завърнат в родния град, диалог с институциите и жителите на общината и между самите граждани.

С конкурса се поставя начало на мащабна кампания, включваща поредица от инициативи, свързани с новата Фейсбук група, с участието на бизнеса, младежките структури, училища, читалища, културни институти и др.

31.03.2017 г.