Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

НИЕ СМЕ ГРАМОТНИ

01 април 2017 14:55, ОУ "Е. Багряна" (XII) (ОУ "Е. Багряна" (XII))
Излъчване: ОУ "Е. Багряна" (XII) преди 7 години, брой четения: 2309
Празник на буквите

С приятни емоции и незабравими преживявания бяха изпълнени дните от 28 до 31 март, 2017 г. за учениците от първи клас.

Те празнуваха най-важния си ден - "Празникът на буквите"!

Изучиха първият си учебник Букварчето, сбогуваха се с него и посрещнаха Читанката. Сред много стихове, песни, драматизации и танци, децата показаха, че могат да четат. С основание малките ученици бяха многократно аплодирани от всички. В края на тържеството с трепет и вълнение първокласниците получиха своите Удостоверения за грамотност, подаръци и поздравления.

За да споделят този радостен миг при тях бяха директорката на училището г-жа Величка Христова, помощник-директорката г-жа Маргарита Урумова, родители и гости.

Щастливи и доволни от постигнатите резултати бяха класните ръководители: Елена Сярова, Евдокия Ценова, Станислава Петкова, Марияна Сярова и Йорданка Стефанова.

Снимки

Празник на буквитеПразник на буквитеПразник на буквитеПразник на буквитеПразник на буквитеПразник на буквитеПразник на буквитеПразник на буквитеПразник на буквитеПразник на буквитеПразник на буквитеПразник на буквитеПразник на буквитеПразник на буквитеПразник на буквитеПразник на буквитеПразник на буквитеПразник на буквитеПразник на буквитеПразник на буквитеПразник на буквитеПразник на буквитеПразник на буквитеПразник на буквитеПразник на буквитеПразник на буквитеПразник на буквитеПразник на буквитеПразник на буквите