» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

НИЕ СМЕ ГРАМОТНИ

01 April 2017 14:55, OU "E. Bagryana" (XII)
Emission of: HS "E. Bagryana" (XII) 7 years ago, number of readings: 2207
Празник на буквите

С приятни емоции и незабравими преживявания бяха изпълнени дните от 28 до 31 март, 2017 г. за учениците от първи клас.

Те празнуваха най-важния си ден - "Празникът на буквите"!

Изучиха първият си учебник Букварчето, сбогуваха се с него и посрещнаха Читанката. Сред много стихове, песни, драматизации и танци, децата показаха, че могат да четат. С основание малките ученици бяха многократно аплодирани от всички. В края на тържеството с трепет и вълнение първокласниците получиха своите Удостоверения за грамотност, подаръци и поздравления.

За да споделят този радостен миг при тях бяха директорката на училището г-жа Величка Христова, помощник-директорката г-жа Маргарита Урумова, родители и гости.

Щастливи и доволни от постигнатите резултати бяха класните ръководители: Елена Сярова, Евдокия Ценова, Станислава Петкова, Марияна Сярова и Йорданка Стефанова.

Photos

Празник на буквитеПразник на буквитеПразник на буквитеПразник на буквитеПразник на буквитеПразник на буквитеПразник на буквитеПразник на буквитеПразник на буквитеПразник на буквитеПразник на буквитеПразник на буквитеПразник на буквитеПразник на буквитеПразник на буквитеПразник на буквитеПразник на буквитеПразник на буквитеПразник на буквитеПразник на буквитеПразник на буквитеПразник на буквитеПразник на буквитеПразник на буквитеПразник на буквитеПразник на буквитеПразник на буквитеПразник на буквитеПразник на буквите