Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Почетен караул пред паметника на Апостола

01 април 2017 20:43, ОУ "Е. Багряна" (XII) (ОУ "Е. Багряна" (XII))
Излъчване: ОУ "Е. Багряна" (XII) преди 7 години, брой четения: 3695
Почетен караул пред паметника на Апостола

Родолюбците от клуб "Млади възрожденци" от ОУ "Елисавета Багряна" - Сливен бяха номинирани за почетен караул пред паметника на Васил Левски в София!

По покана от председателя на общобългарския комитет „Васил Левски” – г-н Васил Василев на 1 април 2017г. учениците от клуб „Млади възрожденци” се включиха в почетния караул пред паметника на Апостола в София.

Те бяха посрещнати от г-жа Силвия Калпакова и г-н Васил Василев. Г-жа Силвия Калпакова запозна децата със задълженията им по време на караула и носенето на пушките, с които техните деди са участвали във Войните за национално обединение. За разводач на участниците в караула децата избраха своя съученик Белин Долушанов.

В продължение на пет часа младите възрожденците с чест и отговорност проведоха своя караул. Жители и гости на столицата проявиха интерес към проявата на децата от гр.Сливен и заедно със своите деца си направиха снимка с тях.

Учениците от клуб „Млади възрожденци” при ОУ ”Елисавета Багряна” – Сливен поздравиха и впечатлиха г-н Василев с рецитал на Предсмъртното писмо на Васил Левски. За нас беше голяма гордост, че клуб „Млади възрожденци” стана част от престижната инициатива.

Снимки

Почетен караул пред паметника на АпостолаПочетен караул пред паметника на АпостолаПочетен караул пред паметника на АпостолаПочетен караул пред паметника на АпостолаПочетен караул пред паметника на АпостолаПочетен караул пред паметника на АпостолаПочетен караул пред паметника на АпостолаПочетен караул пред паметника на АпостолаПочетен караул пред паметника на АпостолаПочетен караул пред паметника на АпостолаПочетен караул пред паметника на АпостолаПочетен караул пред паметника на АпостолаПочетен караул пред паметника на АпостолаПочетен караул пред паметника на АпостолаПочетен караул пред паметника на АпостолаПочетен караул пред паметника на АпостолаПочетен караул пред паметника на АпостолаПочетен караул пред паметника на АпостолаПочетен караул пред паметника на АпостолаПочетен караул пред паметника на Апостола