Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Срокът за създаването на Фейсбук група за Сливен се удължава до края на май

21 април 2017 16:37,
Излъчване: Община Сливен преди 7 години, брой четения: 670
zasedanie

Конкурсът за създаването на Фейсбук група за Сливен продължава и срокът му се удължава до края на месец май, реши Комисията за избор на име, лого и слоган на групата. Председател на Комисията е зам.-кметът по хуманитарни дейности Пепа Чиликова, членове – Милена Чолакова – директор на Дирекция „Образование, култура и връзки с обществеността“, експерти от дирекцията, изпълняващият длъжността директор на Националната художествена гимназия „Димитър Добрович“ и преподавател по рекламна графика Ташко Попов, преподавателят по иконопис в училището Александър Дойчинов, Добринка Иванова – журналист, Кирил Шахъмов и Елена Христова – представители на Младежки дом-Сливен.

Комисията разгледа 12-те предложения, постъпили до 20 април. След обсъждане членовете не достигнаха до единодушно решение и гласуваха срокът на конкурса да бъде удължен до края на май. На заседанието бе решено групата да бъде създадена с името „Сливен…“ - https://www.facebook.com/groups/199381783903501/ , където до финала да се дават предложения за лого и слоган. Предложенията, дадени до момента, трябва да бъдат публикувани в новосъздадената група. Целта е постигане на по-широко обсъждане и даване на възможност за по-голяма креативност.

С конкурса се поставя начало на мащабна кампания, включваща поредица от инициативи, свързани с новата Фейсбук група, с участието на бизнеса, младежките структури, училища, читалища, културни институти и др.

21.04.2017г.