Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Областен информационен център Сливен организира концерт-хепънинг "Заедно за Европа"

24 април 2017 11:29,
Излъчване: Община Сливен преди 7 години, брой четения: 622
...

Областен информационен център Сливен Ви кани на празничен концерт-хепънинг

 

Очакват Ви забавно шоу с игри, викторина, творчески работилници, вокални изпълнения, народни, спортни и модерни танци и много награди за участниците. Празничното събитие ще се състои на 25 април 2017 г. /вторник/ от 11:00 часа в зала „Сливен“. Мероприятието се организира от Областен информационен център Сливен, съвместно с община Сливен.

В тържествената проява ще се включат художествени състави и школи при Военния клуб в Сливен. Водещи на концерта ще бъдат актьори от Държавния куклен театър – Сливен. Събитието е част от националната кампания под наслов „ЗАЕДНО ЗА ЕВРОПА“, която се осъществява на територията на цялата страна чрез Мрежата от 28 информационни центъра.

Целта на инициативата е да повиши информираността сред гражданите за постигнатите резултати от изпълнението на европейски проекти, както и отбелязването на три значими годишнини: 10 години от присъединяването на България към Европейския съюз, 60 години от създаването на Европейския социален фонд и 6 години от функционирането на Мрежата от Областни информационни центрове.

 

ВХОД СВОБОДЕН! ЗАПОВЯДАЙТЕ!

 

Областен информационен център Сливен е част от Мрежата от 27 областни информационни центъра за популяризиране на Европейските структурни и инвестиционни фондове, създадени с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Добро управление" 2014-2020, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.

 

За допълнителна информация:

Областен информационен център Сливен

тел.: 044/ 611 145

email: oicsliven@gmail.com