Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Изявени сливенски фотографи получиха награди в конкурса "Моят Сливен"

10 май 2017 16:45,
Излъчване: Община Сливен преди 7 години, брой четения: 749
Изявени сливенски фотографи получиха награди в конкурса "Моят Сливен"

Кметът на община Сливен Стефан Радев връчи наградите на победителите в конкурса за фотографии "Моят Сливен". Конкурсът беше организиран от зам.-председателя на Групата на ЕНП в Европейския парламент и ръководител на българската делегация в групата Мария Габриел и Община Сливен.

Данаил Христов, Костас Анастасиу и Илия Атанасов са големите победители в надпреварата. Те получиха билет за пътуване до Брюксел, където ще посетят Европейския парламент. Поощрителни награди от Община Сливен бяха връчени на Неделчо Великов, Хасан Коджавеизов и Цветанка Митева. Останалите участници бяха наградени с грамоти.

Кметът Стефан Радев заяви, че Сливен е град, в който има много какво да се покаже. Той благодари на всички за участието и за запечатаните мигове от града.

18 души се включиха в конкурса за фотографии на тема "Моят Сливен", който започна през месец февруари. Над 30 от снимките им са подредени в изложба в зала "Сливен", където се състоя и награждаването на победителите. Експозицията ще остане във фоайето на залата до края на месец май.

09.05.2017г.

Снимки

Изявени сливенски фотографи получиха награди в конкурса "Моят Сливен" Изявени сливенски фотографи получиха награди в конкурса "Моят Сливен" Изявени сливенски фотографи получиха награди в конкурса "Моят Сливен"