Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Чавдар Божурски официално встъпи като областен управител

12 май 2017 10:50,
Излъчване: Област Сливен преди 7 години, брой четения: 565
Снимка 1

На 12.05.2017 г. Чавдар Божурски встъпи в длъжност областен управител на област Сливен. Той беше назначен на поста с Решение №266 от 10.05.2017 г. на Министерски съвет.

Досегашният областен управител Татяна Петкова представи новия областен управител пред екипа на Областна администрация - Сливен. Тя каза, че Божурски е изграден професионалист и уважавана от обществеността личност и изказа удовлетвореност, че именно той заема поста.

„За мен беше чест да изпълнявам длъжността в продължение на година и три месеца. Подходих с ясното съзнание, че мога да изпълня поверените ми законови правомощия и функции с подкрепата на правителството, на местната власт и с активното участие на целия екип на Областна администрация – Сливен“, каза Петкова и допълни: „Благодарна съм на екипа на администрацията, защото с тях работихме упорито и постигнахме високи резултати. Предстоят много важни задачи и затова искрено желая на добър час на г-н Божурски“.

От своят страна Божурски благодари на Петкова, че оставя дейността на Областна администрация в много добро състояние. „Макар да притежавам управленски опит, ще ми бъде необходимо малко време, за да навляза в конкретиката на работата тук. Ще проведа разговори с екипа и ще си изясня организацията и задачите, за да вземаме правилните и законосъобразни решения и занапред“, завърши Божурски.

Снимки

Снимка 2Снимка 3Снимка 4