Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

ИЗНЕСЕНИТЕ ПРИЕМНИ НА „В И К“-СЛИВЕН ПРОДЪЛЖАВАТ В ОБЩИНА НОВА ЗАГОРА

15 май 2017 15:08, Людмила Калъпчиева
Излъчване: ВиК-Сливен преди 7 години, брой четения: 858
„В И К“-СЛИВЕН

Изнесена приемна за новозагорските села с водни проблеми организира „В и К“ – Сливен в четвъртък, 18 май. Тя ще бъде отворена в Клуба на пенсионера в село Радево от 12 до 15 часа. Предназначена е за жителите на селата Радево, Еленово и Сокол от община Нова Загора. В този ден ръководството на „В и К“ – Сливен ще бъде на разположение на потребителите на водни услуги от Радево, Еленово, Сокол, както и на жителите на близките до тях села, за да приеме сигнали за недостиг на вода или проблеми по водопроводните мрежи и да потърси пътища за решаването им. Жителите на трите новозагорски села могат да се срещнат лично с представители на ръководството на дружеството и с неговия управител Севдалин Рашев. Желаещите имат възможност да подадат в приемната своите въпроси устно или в писмен вид, като в срок от един месец ще получат отговор на поставените от тях въпроси.

Изнесената приемна в новозагорско е част от инициативата на „В и К“ – Сливен за отваряне на приемни на дружеството по-близо до потребителите на водни услуги. До момента изнесени приемни на „В и К“ - Сливен са проведени в сливенските квартали „Комлука“, „Клуцохор“ и в котленското село Жеравна. Инициативата ще продължи през цялата година в различни селища и райони на Сливен и областта.

Час за посещение в изнесената приемна потребителите на водни услуги от селата Радево, Еленово и Сокол могат да запишат на тел. 0884362852 в Пресцентъра на „В и К“ – Сливен или да посетят приемната в Клуба на пенсионера в село Радево на 18 май.