Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Деца получиха награди от конкурс „Мамо, татко, батко - не пушете!”

19 май 2017 14:40,
Излъчване: Община Сливен преди 7 години, брой четения: 750
...

Деца от четири детски градини в Сливен се включиха в конкурс за тематично ученическо творчество, който се провежда във връзка с програмата „Моето здраве - моя отговорност” на Общински съвет по наркотични вещества /ОбСНВ/, Превантивно информационен център /ПИЦ/. Тази година в конкурса са включени и децата от предучилищна възраст с рисунки по темата „Мамо, татко, батко - не пушете!”. Накратко конкурса и отличените представи Таня Павлова, директор на ОбСНВ.

Първо място спечели Ния Иванова – ДГ „Елица”, второ Дария Петрова – ДГ „Детски рай”, трето място за Димитър Петков – ДГ „Вержин и Хаик Папазян”. Поощрителни награди получиха Християна Павлова – ДГ „Божур”, Теодора Стефанова – ДГ „Папазян” и Елена Стоянова от ДГ „Елица”.

Пепа Чиликова – зам.-кмет „Хуманитарни дейности” и председател на ОбСНВ връчи грамоти и подаръци на малчуганите. Чиликова насърчи децата да казват на родителите си това, което ги тревожи в тяхното поведение по отношение на темата. „Уверявам Ви, то ни жегва много сериозно. Когато сте загрижени за Вашите мама и татко, не се притеснявайте да им го кажете”, посочи Чиликова.

Зам.-кметът връчи грамоти и на директорите на детските градини, участвали в конкурса. Тържеството се състоя днес в залата но Областния информационен център. На него присъстваха родители, учители и деца от детските градини.

 

Повече информация можете да получите на сайта на Общинския съвет по наркотични вещества /ОбСНВ/.

http://pits.sliven.net/

19.05.2017г.

Снимки

....................................