Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Община Сливен се присъедини към платформата “iLoveBulgaria“

22 май 2017 10:32,
Излъчване: Община Сливен преди 7 години, брой четения: 558
Община Сливен се присъедини към платформата “iLoveBulgaria“

Община Сливен се присъедини към платформата “iLoveBulgaria“. Това е новият интерактивен гид на България, съвместно с Министерството на туризма, предоставящ информация както за забележителностите на България, така и за специалните предложения на местните фирми.

Мобилното приложение “iLoveBulgaria” предлага на гражданите и туристите неповторимо клиентско преживяване посредством атрактивни оферти и разнообразни програми за лоялност. Община Сливен официално е част от проекта и предстои онлайн дестинацията да бъде завършена. Скоро интерактивният гид на България ще „развежда“ туристите из местните забележителности. Интерактивната карта на iLoveBulgaria показва снимки и видеа от емблематични български паметници на територията на общината. Местните туристически забележителности и събития ще бъдат популяризирани чрез няколко различни канала - мобилно приложение, Facebook, Instagram, Viber.

Свалете приложението ILoveBulgaria на своя телефон. Присъединете се към най-новата интерактивна платформа на България. Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=net.loyalty iOS: itunes.apple.com/us/app/ilovebulgaria/id1134621980

22.05.2017г.