Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

С много забавления и игри за децата на Сливен премина 1 юни, на 3-ти – Детски панаир

02 юни 2017 16:13,
Излъчване: Община Сливен преди 6 години, брой четения: 661
С много забавления и игри за децата на Сливен премина 1 юни, на 3-ти – Детски панаир

Редица инициативи бяха организирани в Сливен по повод Деня на детето – 1 юни. Проявите започнаха с „Игрите на баба и дядо” пред Регионалния исторически музей и продължиха с изработване на картички с техниката декупаж в къща „Миркович” към Художествена галерия "Димитър Добрович". След това децата сами щамповаха тениски, които получиха като подарък в Музея на текстилната индустрия и програмата завърши със „Средновековни игри” на крепост Туида. Много деца се включиха и в програмата на Регионална библиотека „Сава Доброплодни“, където беше организиран празник за малките читатели с много музика, танци, игри, забавни скечове и изненади.

На 3 юни – събота от 10 часа празникът за децата на Сливен продължава с Детски панаир пред сградата на Общината. Съорганизатори са фондация "Изиарт" и Община Сливен. Всички инициативи са с вход свободен.

 

02.06.2017г.

Снимки

С много забавления и игри за децата на Сливен премина 1 юни, на 3-ти – Детски панаирС много забавления и игри за децата на Сливен премина 1 юни, на 3-ти – Детски панаирС много забавления и игри за децата на Сливен премина 1 юни, на 3-ти – Детски панаир