Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Успешно приключи работата си и група по интереси „Незабравимите 2017“ по проект „Твоят час“

04 юни 2017 13:22,
Излъчване: Спортно у-ще "Д. Рохов" преди 6 години, брой четения: 2144
Щастливи сме от резултата

Успешно приключи работата си и група по интереси „Незабравимите 2017“ по проект „Твоят час“ на Спортно училище „ Димитър Рохов“ Сливен с ръководител г-жа Галина Стефанова . Темата на представителната изява бе „Номинации на випуск 2017.“

Гости, родители и ученици станаха свидетили на много искрени думи на признателност за всеотдайния труд на любимите учители и треньори и шеговити номинации на съученици.

Буфосинхронадата на актьорите повишиха градуса на настроението, като представиха една комична интерпретация на „Лебедово езеро“ и „Синхронно плуване“ и заслужено спечелиха аплодисментите на всички.

Освен, че донесе много настроение и емоции, представителната изява на трупата показа как училището може да се превърне не само в желана територия за трупане на знания, но и поле за разгръщане на творчески възможности и талант.

С пожелания за успешна професионална и лична реализация към абитуриентите се обърна директорът на училището г-жа Наташа Иванова.

От името на випуска Цветелина Георгиева и Иван Стефанов поднесоха емоционално послание към всички учители,директори,треньори и възпитатели на Спортно училище

„ДИМИТЪР РОХОВ“СЛИВЕН.

Снимки

ЩастливиЗабавляваме сеНоминацииНоминацииИ  на края тържествено сбогуване със знамето