Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Кметът Стефан Радев се срещна с момчетата, донесли първия медал за баскетбола в Сливен

06 юни 2017 16:10, Връзки с обществеността
Излъчване: Община Сливен преди 7 години, брой четения: 672
---

 

Кметът на Сливен Стефан Радев се срещна с отбора на момчетата до 12 години от клуб „Сливен баскет“, които в края на месец май донесоха първия медал за баскетбола в града. На финала на Държавното първенство по баскетбол те се класираха трети сред най-добрите отбори в страната, а Стилиян Колев попадна в идеалната петица на първенството. Треньор на финалистите е Радомир Стоянов.

Кметът поздрави момчетата, като изрази увереност, че това е началото на бъдещи нови и по-високи постижения. „Такъв успех се постига с усилия, много труд, постоянство и любов към спорта. Той е и предпоставка за следващи нови победи“, каза Стефан Радев.

Станимир Комбалов и Събин Маринов от Управителния съвет на клуба подариха на кмета и неговия заместник Румен Иванов бронзови медали в знак на благодарност за подкрепата, която оказват на спорта. Отличията са изпратени лично от президента на Българската федерация по баскетбол Георги Глушков. Стефан Радев и Румен Иванов гостуваха в зала „Васил Левски” по време на тренировката на момчетата от отбора. Кметът подари на клуба плакет на Община Сливен.

 

Снимки

------