Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Ученици от гимназията по икономика се запознаха с дейността на Община Сливен

16 юни 2017 17:13,
Излъчване: Община Сливен преди 7 години, брой четения: 443
Ученици от гимназията по икономика се запознаха с дейността на Община Сливен

Kметът Стефан Радев и заместник-кметът Пепа Чиликова се срещнаха с ученици от Професионална гимназия по икономика "Проф. д-р Димитър Табаков". Събитието беше предвидено в програмата на проекта "Твоят час", по който работи учебното заведение.

Целта на срещата беше учениците от 10 и 11 клас, които членуват в клуб "Моята община", да се запознаят с функциите, задачите и отговорностите на кмета и взаимоотношенията на администрацията с другите сектори.

"Надявам се тази среща да Ви хареса, да получите информацията, която Ви интересува, и да получите отговори на въпроси, които Ви вълнуват. Вие, като млади хора, е добре да проявявате любопитство и да се интересувате как функционират структурите и как се управлява една община", заяви Стефан Радев. Той поздрави ръководството на гимназията за работата по проекти, чрез които учениците участват в различни дейности, обогатяващи знанията им и ги прави съпричастни към случващото се в града.

След срещата днес, която се състоя в зала 105 в общинска администрация, на учениците следващата седмица предстои публична изява "Общинар за един ден". В сградата на учебното заведение ще се проведе импровизирана сесия на Общински съвет.

 

16.06.2017г.

 

 

Снимки

Ученици от гимназията по икономика се запознаха с дейността на Община Сливен