Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

СИЛЕН ЗАВЪРШЕК НА КУРСА ПО ТВОРЧЕСКО ПИСАНЕ С ВАЛЕНТИНА РАДИНСКА

18 юни 2017 23:00,
Излъчване: ПХГ "Дамян Дамянов" преди 6 години, брой четения: 1985
творческо писане

Сертификати за участието си в курса по творческо писане получиха днес – в последното занятие за тази учебна година, младите сливенски творци. В истинска творческа работилница се превърнаха тези часове, в които имахме възможността да се запознаем с новосъздадени стихотворения, които участниците представиха в изпълнение на поставената им задача – да пишат за дъжда. Свои творби представиха и ученици, които нямаха възможност да се включат във вчерашния ден.

Виолета Калайджиева представи участието си и вдъхновяващите си впечатления в международен курс по творческо писане в Брунате, Италия, където изключително силно е било присъствието на тамошното българско училище.

В края на днешното занятие с насърчителни думи към участниците в курса се обърна г-жа Д. Петкова – заместник областен управител на Сливен, която изрази своето задоволство от провеждането на тази инициатива на Хуманитарна гимназия „Дамян Дамянов“ и пожела упоритост и последователност на бъдещите сливенски писатели.

 

 

 

Снимки

творческо писанетворческо писанетворческо писанетворческо писанетворческо писанетворческо писанетворческо писанетворческо писанетворческо писанетворческо писанетворческо писанетворческо писанетворческо писанетворческо писанетворческо писанетворческо писане