Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Заради извършено обезпаразитяване до края на днешния ден е затворен парк „Юнак”

07 юли 2017 08:25, Връзки с обществеността
Излъчване: Община Сливен преди 6 години, брой четения: 535
---

„Парк „Юнак” е затворен през целия ден заради извършено обезпаразитяване”, съобщи изпълняващият длъжността директор на общинското предприятие по озеленяване в Сливен Веселина Казакова. Поставени са предупредителни табели в района на детската площадка, на хълма и на площадката за разходка на домашни любимци. Цялата територия на парка е почистена от отпадъци, площите са окосени и е извършена дезакаризация.

От началото на седмицата, когато предприятието започна работа, са обработени участъци от източния вход на града бул. „Бургаско шосе”, окосено е трасето на ул. „Радой Ралин”, изчистен от плевели е розариумът в парк „Юнак”, площадката за домашни любимци, работи се и в централна градска част. Подобрено е състоянието на площите от „Розова градина” до НТС.

Рано тази сутрин работниците от предприятието по озеленяване започнаха работа в парка, който се намира в северната част на кв. „Стоян Заимов”. Дейностите се извършват съвместно с фирмите по чистота и за обезпаразитяване.

„Работим ударно. Терените, които сме обработили през първата седмица, са в много добро състояние и продължаваме поетапно в останалите райони на града”, каза Веселина Казакова.

Снимки

------