Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Клетъчно прочистване на тялото от паразити, бактерии, гъбички и вируси

01 август 2017 15:43, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди 2 години, брой четения: 6873
БИОМЕДИС КЛЕТЪЧНО ПРОЧИСТВАНЕ

КЛЕТЪЧНО ПРОЧИСТВАНЕ НА ТЯЛОТО

 

Пълно клетъчно прочистване на тялото от паразити, бактерии, гъбички и вируси

Клетъчното прочистване е основа на всяко лечение. Няма трайно възстановяване на здравето без първоначално прочистване на тялото от паразити, бактерии, гъбички, вируси, започнали да изграждат колонии в тялото в следствие на отслабване на защитните сили на организма.

От кои заболявания според световните статистики, най-често умират хора в разцвета на живота си? Сърдечно-съдови заболявания, онкологични заболявания, самоубийства след дългогодишна депресия. Паразитозите се подценяват като фактор и са на последно място.

Какво всъщност се случва. Паразити, бактерии, вируси, гъбички и други болестотворни микроорганизми съществуват в организма на всеки човек, но не всеки боледува от тях. Човешкото тяло е една съвършена еко система. Както например, бактериите имат нужда от нас за да живеят, така и ние имаме нужда от тях за да подържат нашата имунна система, за да се предпазваме от външни чужди на нашия организъм „нашественици”, които търсят място за заселване. Човекът изгражда собствена имунна система от мига на раждането си. При преминаване през родилния канал плодът приема всички микроорганизми от тялото на майката. След това родителите чрез облизване на лъжичката за хранене и целуване предават информация за собствените им патогени. Виждали сте как децата ядат пясък и пръст и всичко което попадне пред очите им. И това не е случайно. Това е естественият път за изграждане на имунитета, както и самообучение и адаптация на живия организъм към заобикалящата го среда. Имунната система на човека се влияние от микрофлората на червата и лигавицата на органите. Дете отглеждано в стерилна среда, след като порасне, страда от безброй болести, поради пропуснатата възможност, като бебе да изгради собствена благотворна микрофлора в стомашно-чревния тракт. Съвременният човек, въпреки високото ниво на образованост в различни науки, всъщност е доста невеж по отношение на собственото си здраве. Той е манипулиран от хранителната и фармацевтична индустрия и му е трудно да намери достоверна информация за поддържане на здравето си. От друга страна, болшинството от нас не са склонни да правят усилия и търсят лесния начин на живот доставящ удоволствия, като злоупотребяват с храна, напитки, вреден начин на живот, ежедневен стрес. В следствие на това клетките и органите се затлачват с токсини и шлаки и намаляват защитните сили на организма. При спад на имунитета, паразити, бактерии, гъбички и вируси от външната среда безпрепятствено навлизат и се заселват по органите ни. Като добавим и непрекъснатата употреба на антибиотици, които доказано увреждат имунната ни система, чрез нарушаване на здравословния баланс на бактерии и гъбички в чревната микрофлора, ние правим тялото си беззащитно за зловредната външна среда. И след това отиваме при личния си лекар и очакваме той да намери магическо решение. Такова няма! Здравето е наша лична отговорност. Като се опитваме да прехвърлим отговорността за нашето собствено здраве и щастие на лекари и терапевти, само отлагаме намирането на истинското решение, което зависи от нас.

Сега сигурно се питате доколко сте лесна плячка за паразити, бактерии, гъбички и вируси? Боледуват тези от нас, които в следствие на начина си на негативно мислене, силни емоции, стрес, вредни навици, безразборно и хранене и чревоугодничество, честа употреба на лекарства и застоял начин на живот са намалили защитните сили на организма и са натрупали депа с токсини и нечистотии в организма си и той не е в състояние да се прочисти сам. Така постепенно нашето тяло се превръща в благотворна среда, в която паразитите се размножават и създават колонии в органите, а в резултат от жизнената си дейност предизвикват различни заболявания в т.ч. тумори и в крайна сметка смърт.

Какво разбираме под „клетъчно прочистване” в центъра по интегративна медицина Биомедис - Сливен?

Програмата „Клетъчно прочистване” е създадена от екипа на центъра по интегративна медицина в Сливен, на база на дългогодишния ни опит, световния опит в тази област и в сътрудничество с наши консултанти от Русия и Германия. Ние сме убедени, че не може да се излекува организъм, затлачен от паразити, токсини и шлаки, преди цялостно клетъчно прочистване.

Какво правят паразитите, бактериите, гъбичките и вирусите в тялото: Те се развиват в кръвта и кръвоносните съдове, като предизвикват познатите сърдечно-съдови заболявания - хипертония, инфаркт, инсулт, аритмии, пролапс на митрална клапа. Такива патогени са токсоплазма, трихомони, гъбички, хламидии, цитомегаловирус, стафилококус ауреус, нанобактерии и други. Те не само унищожават червените кръвни телца, но пробиват и запушват кръвоносните съдове, като образуват тромби и причиняват инсулт. Паразитите колонизират различни органи, като например фасциола хепатика, която се настанява в черния дроб, еуритрема панкреатика пък се настанява в панкреаса, клонорхис се настанява в жлъчните канали на черния дроб и жлъчка и предизвиква дискинезия и жлъчно-каменна болест. Един от основните причинители на киселини са ламблиите. Хеликобактер освен един от основните причинители на язва на стомаха и дванадесетопръстника, участва и в появата на болестта на Паркинсон. Едно от най-опасните състояния за ерозия на здравето е дисбактериозата. Тя се причинява от паразити, прекомерна употреба на антибиотици и чревоугодничество. Колити, язви, хемороиди, полипи на дебелото черво, тумори се причиняват от паразити, като ентеробиус, трихоцефалус, гъбички кандида, хименолепис нана, натрупване на слуз и токсини в червата в следствие на жизнената дейност на паразити, гъбички бактерии и вируси, неправилно хранене и други. Причинители на предменструален синдром, ранна менопауза, миоми, кисти на яйчници и на гърдите, стерилитет при жени и при мъже са цитомегаловирус, трихомонас вагиналис, хламидия, уреаплазма, микоплазма гениталис, човешки папиломен вирус, ретровируси, токсоплазма, кандида. Някои от провокаторите на диабет 2 са хламидии, цитомегаловирус, херпес зостер, аденовирус (един от причинителите на наднормено тегло също). Различните гъбички и трихомони са основа за образуване на тумори. Всички те живеят и работят в симбиоза и при определени условия в тялото, като силен или хроничен стрес, замърсено дебело черво, натрупване на токсини и шлаки в организма, могат да доведат до тежки заболявания, включително и рак. Психическите заболявания се лекуват много по-успешно след провеждане на пълно клетъчно прочистване.

Пример 1 : Жена 65 год.

Току що пенсионирана жена, високо образована, при идването си в центъра по интегративна медицина, заявяви, че страда от депресия през последните 20 години. Очевидно жената беше под голям стрес, защото разказваше за страданието си през сълзи. Посещавала е различни специалисти и е приемала различни медикаменти, но без успех. След направена диагностика и проведен курс по клетъчно прочистване, пациентката съобщи, че симптомите са изчезнали наполовина. Продължихме да работим с нея с биорезонансна терапия за премахване на дисбактериоза и възстановяване на нормалните функции на храносмилането. Добавихме боуен терапия, плюс прием на вит В12, Д3 и йод в продължение на 6 месеца. Жената бе напълно възстановена и сподели, че животът е много хубаво нещо. Сега живее пълноценно и е щастлива.

Пример 2: Млада жена 18 годишна. Посети нашият център с екземи в областта на лицето и на гърба, както и упорит сърбеж по кожата на цялото тяло с давност от три години. Опитала различни лечения без ефект. След проведена антипаразитна програма за клетъчно прочистване на другия де донесе снимки на паразити в изпражненията. След още няколко терапии екземите и сърбежът изчезнаха.

 

Пример 3: Мъж на 25 години, студент . Сподели, че губи концентрация, памет, има силни болки в гърба, трудна подвижност във врата, безсъние, нервност и постоянна тревожност. При диагностиката открихме наличие на множество колонии от паразити, бактерии и гъбички. След проведена терапия за клетъчно прочистване и боуен терапия, още на първия месец пациентът съобщи за подобрение по всички оплаквания. Продължихме терапията още 6 месеца до пълно възстановяване. Пациентът успя да се дипломира и да продължи нормално живота си.

 

Тук изброяваме само една малка част от опасните за здравето паразитни микроорганизми, които могат да бъдат причина за нарушаване на психическо и физическо здраве.

Как ние можем да помогнем с програмата за клетъчно прочистване, ако човек страда от някое заболяване или иска да прочисти тялото си и да се научи да води здравословен начин на живот?

Базирайки се на най-новите научни открития и методики, ние разглеждаме всяко човешко същество, като триединство на дух, душа и тяло. Както казах по горе нашите мисли, емоции, воля определят физическото здраве. Програмата започва със задълбочен анализ на психическото и физическо състояние, включващо обстойно интервю (подобно на това което правят хомеопатите) за начина на живот, навици, хранене, пиене на вода, наследствена предразположеност. Класически медицински преглед, преглед на състоянието на опорно-двигателния апарат, гръбначни изкривявания, деформации на стъпалата, дължина на долни крайници и други. Комплексно изследване с биорезонансна и елекросоматографска апаратура за установяване на наличие колонии с паразити, бактерии, гъбички, вируси, дефицити на минерали и витамини, ранна диагностика на зараждащи се заболявания и рискове за здравето на пациента, определяне на храни, които временно да се избягват до възстановяване на баланса в организма. При идентифициране на възможни рискове от заболяване се назначават лабораторни изследвания за потвърждение или отхвърляне на различни хипотези. Това отнема от един до няколко часа в зависимост от състоянието на пациента. След събиране на всички необходими за анализ данни, се съставя индивидуален план за клетъчно прочистване.

 

Програмата за клетъчно прочистване включва:

• Прочистване с безопасни и нелекарствени средства от токсини, шлаки, откритите в тялото колонии от паразити, бактерии, гъбички и вируси.

• Прочистване на дебело черво.

• Прочистване на черен дроб

• Прочистване на бъбреци и пикочно-полова система.

• Рестратиране на самолечителните процеси в тялото.

• Корекция на нарушенията в опорно-двигателния апарат.

• Обучение в здравословно хранене, прием на вода и начин на живот.

Основа на нашия холистичен и интегративен подход за възстановяване на естественото здраве са най-модерните и ефективни методи на световната класическа и алтерантивна медицина.

• Холистичен медицински преглед и анализ от лекар

• Биорезонансна диагностика и терапия

• Пептидна терапия

• Боуен терапия

• Проследяване и корекция на алкално-киселинния баланс на тялото. .

• Специализирани тибетски упражнения за оздравяване на ставите, кръста и гърба.

• Обучение по здравословен начин на живот

• Последващо дистанционно медицинско консултиране

Цялостна информация за дейността на центъра по интегративна медицина в Сливен, можете на научите на http://clixtrac.com/goto/?253433

Автор:

Захари Калайджиев – натуропат, боуен терапевт

Център по интегративна медицина Бомедис Сливен