Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Проблеми от личен и обществен характер поставиха граждани в приемния ден на общинското ръководство

03 август 2017 16:43,
Излъчване: Община Сливен преди 6 години, брой четения: 701
...

Проблеми с инфраструктурата в града и въпроси, свързани с общинска собственост, бяха част от темите, които поставиха граждани по време на днешния приемен ден на общинското ръководство.

Зам.-кметът Стефан Кондузов беше запознат с неуредени междусъседски взаимоотношения заради незаконно строителство и искане за премахване на стари постройки. Граждани направиха предложение за подобряване на състоянието на зелените площи пред жилищния им блок, а други потърсиха съдействие за довършването на проект по водоснабдяването на района, в който живеят.

Пред зам.-кмета Пепа Чиликова инициативен комитет от майки поискаха разрешение за провеждане на благотворителен базар на 15 август в подкрепа на малко дете, което се нуждае от лечение.

Секретарят на общината Валя Радева прие в кабинета си граждани, които поставиха лични въпроси, свързани с общинската собственост, както и настаняването във ведомствени жилища. Бяха обсъдени взаимоотношенията с наемателите в бараките до Техническия университет.

Над 20 граждани посетиха ръководството на общинска администрация Сливен в приемния ден в началото на август. Всички бяха предварително записани за приемен ден на заместник – кметовете Стефан Кондузов, Пепа Чиликова, Румен Иванов и секретаря на общината Валя Радева.

 

03.08.2017г.

Снимки

...