Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

ОБЩЕСТВЕНО ОБСЪЖДАНЕ НА ПРЕДВАРИТЕЛЕН ПРОЕКТ НА ОБЩ УСТРОЙСТВЕН ПЛАН НА ОБЩИНА СЛИВЕН И ДОКЛАД ЗА ЕКОЛОГИЧНА ОЦЕНКА

25 август 2017 16:16,
Излъчване: Община Сливен преди 6 години, брой четения: 799

ПОКАНА ЗА ОБЩЕСТВЕНО ОБСЪЖДАНЕ НА ПРЕДВАРИТЕЛЕН ПРОЕКТ НА ОБЩ УСТРОЙСТВЕН ПЛАН НА ОБЩИНА СЛИВЕН И ДОКЛАД ЗА ЕКОЛОГИЧНА ОЦЕНКА НА ПРЕДВАРИТЕЛЕН ПРОЕКТ НА ОУП НА ОБЩИНА СЛИВЕН

 

Община Сливен Ви кани да присъствате на обществено обсъждане на Предварителен проект на Общия устройствен план (ОУП) на Община Сливен с Доклад за Екологична оценка (ДЕО) с всички приложения (вкл. и Доклад за ОСВ върху защитените зони от Натура 2000) към разработките на плана и доклада.

Общественото обсъждане на Предварителния проект за ОУП на Община Сливен ще се проведе на основание чл. 127, ал.1 от ЗУТ, а обсъждането на Доклада за Екологичната оценка на „Общ устройствен план (ОУП) на Община Сливен“ е по реда на чл. 21, ал. 2 от Наредбата за условията и реда за извършване на екологична оценка и планове и програми (Наредбата за ЕО).

Срещата за обществено обсъждане ще се състои на 27.09.2017 г. (сряда) от 11:00 часа в зала „Май“ в сградата на Община Сливен, бул. "Цар Освободител" № 1.

Докладът за ЕО, Предварителният проект за ОУП на Община Сливен и приложенията към тях са на разположение на интересуващите се всеки работен ден от 9.00 до 16.00 часа във фоайето на третия етаж, източен вход на сградата на Община Сливен, РИОСВ-Стара Загора - гр. Стара Загора 6000, ул. "Стара планина" № 2, както и на интернет страницата на Община Сливен: http://www.sliven.bg

Разчитаме на Вашето присъствие и активна позиция.

http://www.sliven.bg/index.csp?f=ObstUstroistvenPlan

 

С уважение,

СТЕФАН РАДЕВ

Кмет на Община Сливен