Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сайтът за прием в полудневни подготвителни групи вече е достъпен

29 август 2017 14:36,
Излъчване: Община Сливен преди 6 години, брой четения: 756

Сайтът за прием на децата в полудневните подготвителни групи (ППГ) в детските гадини и училищата на територията на Община Сливен вече е достъпен за родителите. Достъпът до него се осъществява от сайта за прием в детските градини и детските ясли (https://priem.sliven.bg/) за кандидатстващите за ППГ в детските градини и от сайта за прием на децата в 1 клас (https://priem.sliven.bg:3443/) за кандидатстващите за ППГ в училищата. На двата сайта родителите могат да намерят информация за графика за прием, за детските заведения и училищата в които има ППГ и т.н.

На 1 септември ще бъдат обявени свободните места в детските заведения и в училищата, а от 10:00 ч. ще бъде отворен и модула за регистрация на заявления. До 23:59 ч. на 05 септември родителите ще могат да подават нови и да редактират вече подадени заявления.

Резултатите от класирането ще бъдат обявени на 07 септември, а от 08 до 13 септември родителите на класираните деца трябва да потвърдят приема на място в детската градина/ училището. При потвърждаване на приема, родителите трябва да представят оригинал и ксерокопие от удостоверение за раждане на детето, документ за самоличност на заявителя, както и всички документи, удостоверяващи посочените в генерираното заявление критерии.

Всички деца, кандидатстващи за ППГ към детските градини и училищата на територията на Община Сливен се регистрират в електронната система за прием. Родителите/ настойниците могат да заявление за участие в електронната система по електронен път (онлайн на сайтовете за прием) или на място, в детското заведение или училището (при директора или упълномощено от него лице), посочено като първо желание за прием в заявлението.

29.08.2017 г.